OTVORENA GRADSKA CVEĆARA U VOŽDOVOJ ULICI

JKP „Mediana“ nakon otvaranja Gradske bašte i cvećare u njoj, otvorilo je ponovo cvećaru koja se nalazila na Trgu kralja Milana, a koju je preuzela od „Gorice“ i u kojoj su upošljeni bivši radnici „Gorice“.

cvecara1

„Kao što smo i obećali, nastavljamo sa otvaranjem cvećara u gradu. Ovo je prometna ulica, pa će naši sugrađani imati prilike i da kupe prigodan poklon i obraduju nekoga ali i da oplemene životni ili radni prostor. Roba je od naših dobavljača, što znači da su cene niske“, rekao je Bratislav Vučković, direktor JKP „Mediana“ Niš.

DSCF41421

Direktoru „Mediane“ je pri otvaranju cvećare pomogla naša mlada sugrađanka Aneta Stevanović, koja nije krila uzbuđenje: „Ovde je mnogo lepo i baš mi se sviđa otvaranje a od direktora „Mediane“ sam dobila i cvet!“

cvecara prodavacice

U ponudi je veliki izbor rezanog i saksijskog cveća za sve prilike, dendro materijal, aranžmani od prirodnog i suvog cveća kao i prateća dekorativna oprema. A tu su i vrste koje se teško mogu naći u Nišu.

kucica

U narednom periodu JKP „Mediana“ otvoriće cvećare nastarim lokacijama, na Novom groblju, na Trgu Kralja Aleksandra , kod Gradske bolnice , kod Doma zdravlja i u Niškoj Banji.

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti OTVORENA GRADSKA CVEĆARA U VOŽDOVOJ ULICI