NABAVLJENA NOVA VOZILA I OPREMA

Javno komunalno preduzeće „Mediana“ zanovilo je svoj vozni park novim vozilima i opremom za rad Zimske službe, u vrednosti od oko 40 miliona dinara. Do kraja godine, predviđena je nabavka još tri nova vozila.

 20170223 122407 600x338

U dvorištu Javno komkunalnog preduzeća „Mediana“, predstavljena su nova vozila i oprema. Autosmećar sa ugrađenom dizalicom za pražnjenje podzemnnih kontejnera, autosmećar za pražnjenje standardnih kontejnera, autočistilica, dva servisna vozila za efikasniji rad službe održavanja i dimničara, pet raonika i dva posipača soli, samo su deo mehanizacije koja je nabaljena, a koja će pospešiti rad Zimske službe i javne higijene u gradu.

20170223 122418 600x338

Prema rečima direktora JKP „Mediana“ Bratislava Vučkovića vozila su nabaljena putem povoljnih kredita ali i iz sopstvenih sredstava. „Ukupna vrednost nabavljenih vozila i opreme je oko 40 miliona dinara a toliku dobit ostvario je Reciklažni centar u prošloj godini. Taj novac, koji su nam omogućili građani Niša, nabavkom ove opreme, upravo vraćamo građanima, jer će doprineti da nam grad bude čistiji i uređeniji. Trudimo se da efikasnost vozila Zimske službe poboljšamo novom opremom kao i da se smanji starost našeg voznog parka, pa s tim u vezi, nameravamo da do kraja godine nabavimo još tri nova autosmećara.“

bata v 600x397

Prezentaciji je prisustvovao i gradski većnik zadužen za komunalna preduzeća Igor Vojinović. On je naglasio da je bilo dosta priča o radu komunalnih preduzeća u gradu ali da je ovo retka prilika da jedno preduzeće i predstavi svoju novu opremu.

igor v 600x396

„Nabavka ove opreme uticaće na kvalitet u pružanju usluga ovog komunalnog preduzeća, a korist će imati i građani Niša. Ovom prilikom pozivamo i druga preduzeća da razmišljaju o novim investicijama“, rekao je Igor Vojinović.

Nabavka novih vozila i opreme poboljšaće celokupnu uslugu i odnos prema građanima grada Niša koji će dobiti viši i ozbiljniji nivo pri sakupljanju otpada i održavanju javne higijene u letnjim i zimskim uslovima.

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti NABAVLJENA NOVA VOZILA I OPREMA