Akcije čišćenja nagomilanog otpada u Nišu i okolini

Ekipe „Javne higijene i „Zelenila“ u saradnji sa KPZ Niš, u akcijama koje su se odvijale proteklih dana, očistile su od nagomilanog otpada okolinu motela „Nais“ i prilaz u Kopitarevoj ulici.

naslovna 7821

Ove akcije JKP „Mediana“ realizovalo je iz sopstvenih sredstava, jer pomenute lokacije nisu Planom i programom za 2017. godinu, svrstane u redovno održavanje. Uspešnoj ralizaciji rasčišćavanja ovih lokacija, doprineli su i štićenici Kazneno popravnog zavoda Niš.

nais 4765

Prilaz u Kopitarevoj ulici (Kazandžijsko sokače) , iza kafea „Flo“, očišćen je od nagomilanog otpada, orezano je drveće i oprana ulica. Izvezeno je 12 metara kubnih otpada. Postavljena su dva mrežasta kontejnera za sakupljanje ambalažnog otpada i betonske žardinjere koje će ubuduće sprečavati parkiranje u ovom reprezentativnom gradskom jezgru.

kopitareva 1874

Travnati deo oko motela „Nais“ očišćen je i uređen , kontejneri ispražnjeni i velika količina otpada nagomilana oko njih, odvežena.

kopitareva 1473

Ovim akcijama, kojih će u narednom periodu biti još, JKP „Mediana“ se još jednom potrudilo da ostvari pozitivan utisak o gradu, svim posetiocima koji dolaze ili prolaze kroz Niš.

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti Akcije čišćenja nagomilanog otpada u Nišu i okolini