ZA ČISTIJI I LEPŠI NIŠ

Javno komunalno preduzeće "Mediana" Niš je tokom aprila imalo dosta akcija kako bi doprinelo sređivanju grada.
Pored 800 mladih sadnica koje su zasađene, besplatno je odvezeno 384 kubika kabastog otpada.

 deponija

Aplikacija EkoLovac je unapredila komunikaciju građana i JKP "Mediana" Niš, pa je prijavljeno 139 komunalnih problema od kojih je 85% rešeno u roku od 24 časa.

Sanacija većih deponija je ugovorena i biće izvršena tokom juna meseca dok su sada sanirane dve veće deponije i to kod Eko pumpe na Bulevaru Nikole Tesle i kod vrežinskog groblja.

Jednom nedeljno se vrši mašinski utovar smeća sa divlje deponije u naselju Crvena zvezda, a svakodnevno se vrši sanacija divlje deponije na Stočnom trgu.

ekolovaccc

Od 16. do 21. aprila JKP "Mediana" Niš je sa Komunalnom policijom grada Niša i Banker radiom organizovala akciju “Trash challenge Niš” u kojoj su uz predstavnike nekoliko niških kompanije sređene sledeće lokacije: izletišta pored Vrežinskog bazena, deo Duvaništa, Somborski bulevar, Bulevar Medijana, Spomen park Bubanj, Gradsko polje.

trashi

JKP "Mediana" Niš i Komunalna policija grada Niša takođe, u želji da probude svest građana o očuvanju našeg grada, sproveli su akciju kontrole celog grada, koja je i dalje u toku.

komunalna

Pored svih ovih nastavljene su i redovne aktivnosti, kao što je redovno košenje parkovskih površina, uređivanje trgova, bulevara, kružnih tokova i međublokovskih površina.

kosenje

Vi ste ovde: Početak Vesti Aktuelnosti ZA ČISTIJI I LEPŠI NIŠ