Najbolji komunalni radnik dobio nagradu od GO „Medijana“

 Na tradicionalnoj Bogojavljenskoj godišnjoj svečanosti, koju organizuje GO „Mediana“, za najvrednijeg komunalnog radnika JKP „Mediana“ Niš, proglašen je Zoran Dević. GO „Mediana“dodelila mu je priznanje i poklon.

mediana

Kako je navedeno u obrazloženju, priznanje mu se uručuje zbog marljivosti i odgovornosti u izvršavanju radnih zadataka, što potvrđuje i njegov rukovodilac Vlada Veljković. „On je vredan i odgovoran. Radi na čišćenju ulica u „Plavoj zoni“, a ta centralna gradska zona poverava se samo najboljim radnicima“, kazao je Veljković.

Kao nagradu, Deniću je uručen ručni časovnik. Rekao nam je da mu posao nije težak, jer voli ono što radi a nagrada mu mnogo znači. „Trudio sam se da radim dobro i časno, i ovo je satisfakcija za moj rad. Nastaviću i ubuduće da svoj posao obavljam kao i do sada“, kazao je Zoran Dević.

„Ova nagrada koju je dobio još jedan naš radnik, jer su i ranijih godina našim radnicima dodeljivane slične nagrade, je veliko priznanje za dosadašnji rad, a naravno i velika motivacija i podsticaj za sav naredni rad. Ovo je ujedno i velika obaveza da ubuduće budemo još bolji i da profesionalno i odgovorno služimo našim građanima", rekao je Bratislav Vučković, direktor JKP „Mediana“ Niš.

Priznanja su dodeljena i najboljim policajcima ispostave Medijana, kao i pobedniku i učesnicima Bogojavljenske trke.

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti Najbolji komunalni radnik dobio nagradu od GO „Medijana“