„MEDIANA“ podržava akciju „ČEPENING“

Javno komunalno preduzeće Mediana” Niš nastavlja da pomaže humanitarnu akciju Čepening”, koju je pokrenulo udruženje Pomoć ugroženim Nišlijama”. Sakupljeno je petnaest džakova sa čepovima, koji će biti upotrebljeni za kupovinu invalidskih kolica.

DSCF2587

JKP „Mediana“ Niš pridružilo se akciji „Čepening“ i do sada je doniralo dvadesetak džakova čepova.

„Javno komunalno preduzeće „Mediana“ kao društveno odgovorno preduzeće svesno je odgovornosti prema sebi i drugima, i konstantno se trudi da svojom humanošću, a prema svojim mogućnostima, podržava humanitarne akcije koje će doprineti poboljšanju kvaliteta života ljudi i zajednice u kojoj posluje i živi“, rekao je Bratislav Vučković, direktor JKP „Mediana“ Niš.

Akciji „Čepening“ koju organizuje „Grupa za pomoć ugroženim Nišlijama“, a koje je počela avgusta meseca, priključili su se mališani iz vrtića, osnovci, srednjoškolci, studenti.

Prema rečima Vojkana Živkovića, člana Grupe, sve je veći broj čepova koji pristižu na njihovu adresu.

„Zahvalni smo svima koji su podržali ovu akciju. Zahvaljujemo se i „Mediani“na njenoj humanosti, u svim dosadašnjim zajedničkim akcijama . Ova količina čepova koju je sakupila „Mediana“, ubrzaće kupovinu prvih kolica“, rekao je Vojkan Živković, član „Grupe za pomoć ugroženim Nišlijama“.

DSCF2599

On dodaje da će sredstva dobijena od reciklaže čepova biti upotrebljena za kupovinu ortopedskih pomagala ili kolica za one Nišlije koje ne mogu sami da ih nabave. Nada se da već u oktobru, ako sve bude teklo po planu, „Grupa za pomoć ugroženim Nišlijama" novcem od čepova, može da kupi prva kolica.

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti „MEDIANA“ podržava akciju „ČEPENING“