POČELE DA RADE JOŠ DVE GRADSKE CVEĆARE

Još dve cvećare preuzete od JKP „Gorica“, koje se nalaze na starim lokacijama, kod supermarketa „MAXI“ na Bulevaru Nemanjića i na Trgu kralja Aleksandra, počele su da rade. Ovo je idealna prilika da ukoliko želite da svoju dragu osobu za predstojeći praznik- Dan žena, iznenadite lepim cvetnim poklonom, posetite Gradske cvećare, jer iza nas je tradicija duga četrdeset godina.

IMG 20170306 111753

Trga kralja Aleksandra

Svaki put kada poželite da Vama dragu osobu ili prijatelje iznenadite prigodnim poklonom, dovoljno je da svratite do Gradskih cvećara JKP „Mediana“. U našoj ponudi nalaze se maštoviti buketi ukomponovani u različite oblike i dimenzije koji će ulepšati svako Vaše slavlje, kao i najveći izbor saksijskog cveća i ukrasnih biljaka, po jako pristupačnim cenama. Nudimo Vam široku lepezu cvetnih aranžmana od najrazličitijih vrsta cveća. U Gradskim cvećarama dočekaće Vas naše ljubazno i profesionalno osoblje koje će Vam rado pružiti stručne savete za negu biljaka, a i posavetovati koje cveće je adekvatno za svaku priliku.

maxi

Takođe, Gradske cvećare vrše dostavu cveća, aranžmana, buketa i saksijskog cveća, na željenu adresu na teritoriji Niša.

IMG 20170306 111604

Gradske cvećare, kojih ima ukupno šest, nalaze se na sledećim lokacijama: na Trgu kralja Milana, kod gradske bolnice, na Trgu kralja Aleksandra, kod Doma zdravlja, dve na Novom groblju i cvećara u Gradskoj bašti u Tvrđavi.

IMG 20170306 111714

 

Vi ste ovde: Početak Vesti Arhiva vesti POČELE DA RADE JOŠ DVE GRADSKE CVEĆARE