Aktuelnosti

ODLAGANJE OTPADA PORED KONTEJNERA JE NELEGALNO!

Reciklažno dvorište je je mesto gde možete BESPLATNO dopremiti sav otpad iz domaćinstva koji nije komunalni, (stari nameštaj, automobilske gume, metalni otpad, papir i karton, plastični otpad, staklo, drvo, elektronski otpad, baterije, kablovi, tekstil, kabasti otpad, šut iz domaćinstva...), kako ne bismo gledali ove ružne slike nelegalno odloženog otpada pored kontejnera ili na javnoj površini, nalazi se na Gabrovačkom putu bb, prekoputa PMF-a.
 
jzgjkju
 
Radno vreme reciklažnog dvorišta je od 08 do 20 časova svakog dana.
Podsećamo sve nesavesne građane koji pored brojnih apela i mogućnosti BESPLATNOG odlaganja svih vrsta otpada i dalje budu odlagali otpad suprotno propisima rizikuju da budu prekršajno kažnjeni.
 
Cilj nam je zajednički - uređen i čist grad!
 
sadcs
 
hrthg

NA BULEVARU NEMANJIĆA POSAĐENO 600 TUJA

Na Bulevaru Nemanjića posadjeno je 600 smaragd tuja sa obe strane bezbedonosne ograde. Piramidalnog su oblika i rastu na visini do 3 metra.

asdaxcasd

aewferfg

dxexsa

SADNJA TUJA NA BULEVARU NEMANJIĆA

Duž ograde kojom povećavamo bezbednost u saobraćaju na Bulevaru Nemanjića, od pijace „Boško Buha“ do prvog kružnog toka prema gradu, naši radnici sade tuje.

tuje 2

To je početak. Nastavićemo sa zelenim oplemenjivnjem ostrva sa ogradom i na drugim delovima Bulevara uz zalivanje kap po kap.

tuje1

OZELENJAVANJE NOVOG PARKA

Počelo je ozelenjavanje novog parka na Bulevaru Nemanjića. Na novi park čekalo se u Nišu 30 godina. Nekada garaže za autobuse, danas još jedna oaza.

.OZE1

U prvim danima sadnje zasadili smo 52. sadnice lišćara i četinara (Liquidambar, Cupressocyparis, Morus alba pendula, Robinia pseudoacacia umbraculifera). Do kraja meseca predstoji sadnja velikog broja uglavnom listopadnog drveća, perena kao i setva trave.

OZE2

BESPLATAN TRETMAN ZA VLASNIČKE PSE

Grad Niš i JKP "Mediana" pozivaju vlasnike pasa da zakažu BESPLATNE tretmane za svoje ljubimce.

- veterinarski pregled sa zapisnikom

- vakcinisanje protiv besnila

- čipovanje i evidentiranje

- testiranje na viruse

- sterilizacija

kucici

Tretman možete zakazati na brojeve telefona: 018 25 01 25 i 0800 018 002.

Cilj nam je blagovremeno i efikasno pružanje usluga za humaniji i savremeni pristup rešavanja problema pasa lutalica na gradskom području.

Vi ste ovde: Početak Vesti Aktuelnosti